Detachering

Detacheren is een ideale oplossing voor de snelle inzet van tijdelijk personeel. U profiteert bij detacheren van flexibiliteit gecombineerd met zekerheid. Detacheren wordt o.a. ingezet bij projecten, herindicaties, piekperioden, langdurige ziekte en zwangerschapsverlof.

Zekerheid & flexibiliteit

De gedetacheerde medewerker is in dienst bij Jeltema & Kamphorst Detachering. Dat betekent dat wij alle werkgeversverplichtingen voor onze rekening nemen. U huurt de medewerker in voor de duur van uw opdracht of desgewenst langer. Met detachering bent u gegarandeerd van inzet en behoud u uw flexibiliteit als werkgever.

Gedreven professionals

Bij Jeltema & Kamphorst Detachering werken ervaren professionals binnen het sociaal domein, welke voor meerdere gemeenten opdrachten naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd. Wij screenen onze medewerkers op kennis, ervaring, motivatie en ambitie. Onze medewerkers stimuleren wij door het aanbieden van verschillende opleidingsmogelijkheden, eventueel in overleg met de betreffende opdrachtgever. Hierdoor zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het vak.

Geen werkgeversrisico

Als inlenende partij bent u vrij van werkgeversrisico’s. Dat betekent dat u geen werkgeversverplichting heeft en onze organisatie het volledige juridische werkgeverschap uit handen neemt.

Kwaliteit

Ons bureau is ABU-lid en SNA gecertificeerd. Voor u houdt dit in dat wij de belangen van werknemers en werkgevers duidelijk voor ogen hebben en beide partijen zekerheid, kwaliteit en financiële betrouwbaarheid garanderen.

Voordelen van detacheren:

  • Flexibele personeelsinzet.
  • Kwaliteit; u kunt rekenen op een ervaren en gemotiveerde medewerker.
  • De werknemer staat niet bij u op de loonlijst.
  • U betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren.
  • Geen werkgeversverplichtingen.

Neem contact met ons op voor een afspraak!