Opdrachtgevers

Bent u als gemeente op zoek naar ervaren, bevlogen en direct inzetbare professionals in het sociaal domein? En zoekt u een bureau dat werkt op basis van maatwerk en persoonlijkheid? Dan is Jeltema & Kamphorst Detachering voor u de ideale partner!

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van hoogopgeleide professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein. Onze professionals worden op basis van detachering ingezet bij gemeenten in het hele land, maar ook ZZP-ers vinden via ons bureau uitdagende nieuwe opdrachten.

Sociaal domein

Als bureau kiezen wij bewust voor specialisatie; onze focus is het sociaal domein. Door onze specialisatie zijn wij in staat om een verdieping te maken in de materie en de ontwikkelingen in het veld. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van ons selectieproces en zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Samen met de betreffende gemeente brengen wij in kaart welke kennis en ervaring de nieuwe medewerkers in huis moeten hebben.

In het sociaal domein hebben drie belangrijke transities plaatsgevonden, met de komst van de Participatiewet, de Jeugdwet en de nieuwe WMO. Vanuit het uitgangspunt dat zorg en ondersteuning van burgers het beste lokaal georganiseerd kan worden, wordt de verantwoordelijkheid van gemeenten in het sociaal domein steeds groter. De transities vragen om een nieuwe manier van werken, wat een grote uitdaging meebrengt voor gemeenten en haar werknemers. Gemeentelijke medewerkers dienen te beschikken over specialistische en actuele kennis van de nieuwe wetgeving en werkwijze. Gemeenten hebben behoefte aan specialisten die mensen in hun eigen kracht en netwerk kunnen plaatsen, flexibel zijn, verbindingen kunnen leggen en op verschillende gebieden (integraal) inzetbaar zijn. Deze specialisten zijn werkzaam voor Jeltema & Kamphorst Detachering en inzetbaar voor uw gemeente!

Werknemers

Onze werknemers hebben voor verschillende gemeenten opdrachten naar volle tevredenheid verricht. Door een uitgebreid aanbod aan scholing zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied. Hierdoor zijn zij voor elke gemeente direct inzetbaar en leveren zij met hun ervaring en kennis een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de gemeente.
Onze professionals zijn onder andere actief in de volgende functies:

– Consulent Inkomen
– Consulent Werk
– WMO Consulent
– Consulent Jeugd
– Jobhunter / Accountmanager
– Medewerker Uitkeringsadministratie

Ervaringen

Wouter Jeltema van Jeltema & Kamphorst Detachering is een betrouwbare partner in het bemiddelen van goede professionals in het Sociaal Domein. Hij is goed thuis in de ontwikkelingen binnen het Sociaal Domein en voordat hij voor je aan de slag gaat, verdiept hij zich in de ontwikkelingen binnen jouw regio en organisatie. Hij vraagt stevig door om goed in kaart te brengen wat je precies zoekt in een nieuwe collega qua ervaring én persoonlijkheid. Dat doet hij blijkbaar ook bij de kandidaten, want ik heb meermaals ervaren dat de uitgebreide persoonsomschrijving die Wouter met de CV’s van eventuele kandidaten meestuurt een schot in de roos blijkt. De beschrijving bevat uiteraard altijd kenmerken waarom hij denkt dat deze kandidaat aansluit bij onze wensen, maar ook vaak een tip om op een bepaald punt door te vragen of soms een uiting van een twijfelpunt, waardoor je in staat gesteld wordt een scherper gesprek te voeren met de kandidaat. Daarmee weet Wouter zich te onderscheiden van meerdere andere bureaus. Daarnaast is Wouter een aimabele, warme persoonlijkheid die echte interesse heeft in mensen én gaat voor een echt goede match tussen kandidaten en een organisatie/functie. Ik zal hem zeker aanbevelen bij andere gemeenten en organisaties!

Jeanine Vugteveen, opdrachtgever

Contact

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze en beschikbare werknemers? Wij komen graag met u in contact!