Vacature Accountmanager Detachering Sociaal Domein

Functienaam
Accountmanager Detachering Sociaal Domein (HBO-WO/30-37,5 uur)

Locatie
Rhenen

Link sollicitatie pagina
Klik hier om te solliciteren op deze vacature

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en ambitieuze collega met passie voor het dynamische werkveld op het snijvlak van commercie en arbeidsbemiddeling. Als Accountmanager Detachering bij Jeltema & Kamphorst krijg je vrijheid en ben je veel onderweg naar opdrachtgevers en kandidaten; omdat wij landelijk onze opdrachtgevers bedienen zit je zeker niet van 9 tot 5 op kantoor! Jouw standplaats is Rhenen, daarnaast kun je ook werken op onze kantoren in Nieuwegein en Nijkerk.

Wat ga je precies doen?

Wat betreft de invulling van de werkzaamheden ben je bij onze organisatie verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Het is daarom noodzakelijk dat je zelfstandig kan werken en zelf jouw prioriteiten kunt stellen. In grote lijnen gaat het om de uitvoering van de volgende taken:

 • Op creatieve wijze leggen van nieuwe contacten en uitbouwen van ons relatienetwerk binnen het sociaal domein;
 • Actief werven, interviewen, selecteren en aanbieden van professionals voor functies als Consulent WMO, – Werk en Inkomen en Jeugdconsulent;
 • Begeleiden van zowel kandidaten als opdrachtgevers tijdens sollicitatieprocedures;
 • Voeren van functioneringsgesprekken met werknemers en opdrachtgevers tijdens lopende opdrachten;
 • Beheren van de pool van gedetacheerde werknemers en het actief zoeken naar vervolgopdrachten;
 • Leveren van een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de organisatie Jeltema & Kamphorst Detachering.

Herken jij je in het profiel van de Accountmanager Detachering Sociaal Domein?

Opdrachtgevers en werknemers beschrijven onze werkwijze als kwaliteitsgericht, eerlijk en betrokken. Wij zoeken een nieuwe collega die zich in deze werkwijze herkend. Wat zoeken wij nog meer in een kandidaat?

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling;
 • Je hebt affiniteit met het sociaal domein en oprechte interesse in opdrachtgevers en kandidaten;
 • Je hebt aantoonbaar eerder met succes invulling gegeven aan een actieve commerciële rol;
 • Je bent ondernemend, proactief en beschikt over doorzettingsvermogen;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en weet mensen aan je te binden.

Wat krijg je ervoor terug?

Als Accountmanager Detachering Sociaal Domein bij Jeltema & Kamphorst Detachering krijg je vrijheid, verantwoordelijkheid en de kans om jezelf én onze organisatie verder te ontwikkelen. De functie is fulltime in te vullen, maar minder uren zijn ook bespreekbaar. De werktijden worden in overleg vastgesteld. Hoe ziet het arbeidsvoorwaardenpakker er verder uit?

 • Salarisindicatie tussen de €2.500 en €3.500 bruto per maand o.b.v. fulltime, afhankelijk van jouw ervaring, opleidingsniveau en eventueel netwerk;
 • Pensioenregeling en opleidingsmogelijkheden;
 • Laptop en telefoon van de zaak; een leaseauto behoort tot de mogelijkheden.

Over Jeltema & Kamphorst Detachering:

Jeltema & Kamphorst Detachering is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoogopgeleide professionals binnen het gemeentelijk sociaal domein. Onze professionals worden op basis van detachering ingezet bij gemeenten en uitvoeringsinstanties. Ook ZZP’ers vinden via ons bureau uitdagende nieuwe opdrachten. In 2015 zijn we als organisatie gestart en we hebben in de afgelopen jaren aangetoond een stabiele en betrouwbare partner te zijn voor gemeenten in het gehele land. Onze organisatie blijft groeien en ons netwerk wordt met de dag groter. Omdat wij als organisatie nog slagvaardiger willen zijn zoeken wij een nieuwe collega!

Solliciteer nu op de vacature!

Denk jij goed in het profiel van de vacature Accountmanager Detachering Sociaal Domein te passen? Dan komen wij graag in contact met jou! Solliciteer direct op deze vacature of neem contact op met Wouter Jeltema!