Werknemers

Waarom werken voor Jeltema & Kamphorst Detachering?

Bij Jeltema & Kamphorst Detachering werken we vanuit het uitgangspunt dat aandacht voor de specifieke werknemer centraal moet staan. Samen met jou bekijken we wat jouw kennis, ervaring en specialiteit is. Maar we kijken ook bewust naar jouw wensen. Wil jij je blijven ontwikkelen, ben je ambitieus en wil je een volgende stap in je carrière maken? Dan is Jeltema & Kamphorst Detachering voor jou de ideale partner!

Opleiding & Scholing

Wie bieden zowel vooraf als tijdens opdrachten uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Dit doen wij in overleg met jou en, indien je in een opdracht zit, de betreffende gemeente. Wij focussen hierbij zoveel mogelijk op de individuele werknemer en de kennis of vaardigheden die jij verder dient te ontwikkelen voor een adequate uitoefening van zijn of haar opdracht. Naast functiegerichte opleidingen bieden wij ook ontwikkeltrajecten welke aansluiten bij persoonlijke ambities. Maatwerk, overleg en aandacht voor de specifieke werknemer en de opdrachtgever zijn ons uitgangspunt.

Opdrachten

Doorlopend zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar kandidaten voor de volgende functies:

  • Consulent Inkomen
  • Consulent Werk
  • WMO Consulent
  • Consulent Jeugd
  • Jobhunter / Accountmanager
  • Medewerker Uitkeringsadministratie

Ervaringen

Via Jeltema & Kamhorst Detachering heb ik ruim een jaar als Jeugdconsulent gewerkt bij de gemeente Noordoostpolder. Wouter heeft mij de ruimte gegeven om mezelf te zijn en daar het beste uit te halen. Jeltema & Kamphorst Detachering is een bureau dat naast je staat en meedenkt met jou wensen. Wouter heeft voor mij een positief gezicht gegeven aan het bureau.

Amanda Bouter, werknemer

In 2015 ben ik via Jeltema & Kamphorst Detachering aan de slag gegaan in het sociaal domein, als WMO-Consulent en momenteel als Medewerker Zorgloket. Ik werk nu bijna twee jaar voor Jeltema & Kamphorst en het bevalt mij uitstekend. Wouter onderhoudt goede contacten, is gedreven en erg enthousiast. Wouter denkt met mij mee, zowel zakelijk als privé . Het persoonlijk contact is uitstekend. Ook de administratieve afhandelingen verlopen prima, zowel van Wouter als van zijn collegae. Ik ben zeer tevreden!

Joost van de Water, werknemer. 

Sinds december 2016 werk ik via Jeltema & Kamphorst als Consulent Werk bij de gemeente Raalte. De bemiddeling naar de werkplek is snel en soepel verlopen. De opdracht werd duidelijk gecommuniceerd samen met de verwachtingen van de opdrachtgever. Niet alleen vakinhoudelijk maar ook wat het team op dat moment nodig had. Hierdoor ging ik goed voorbereid het sollicitatiegesprek en de opdracht in. Ik ervaar het persoonlijk contact zowel op afspraak als telefonisch als prettig en laagdrempelig. Er is een goed contact met de opdrachtgever waardoor ik steeds tijdig weet of de opdracht verlengd wordt. De verwerking van de uren en uitbetalingen gaan soepel. Het systeem is duidelijk en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de arbeidsmarkt. Ik raad werken via Jeltema & Kamphorst aan wegens het goede contact, het denken in mogelijkheden en het verstand hebben van zaken.

Lenny Keus, werknemer

Contact

Wil je meer informatie over onze werkwijze, openstaande opdrachten en opdrachtgevers? Kijk eens naar onze actuele vacatures of neem contact op.